Moto boy

Moto Boy és Oskar Humlebo, nascut el 2 d'agost de 1980 al poble suec de Färila. A l'edat de 8 anys experimenta un assaig boysquire en una catedral de Londres, i a partir de llavors, està connectat amb la música. En la seva tornada a Suècia es matricula en un boysquire suec en el qual canta durant dos anys fins que descobreix la guitarra.
A l'edat de 16 anys va marxa de casa per estudiar en una ciutat veïna i basà els seus anys d'adolescent tardà en el jazz i la música experimental.


es Oskar Humlebo, nacido el 2 de agosto de 1980 al pueblo sueco de Färila. A la edad de 8 años experimenta un ensayo boysquire en una catedral de Londres, y a partir de entonces, está conectado con la música. En su retorno en Suecia se matricula en un boysquire sueco en el cual canta durante dos años hasta que descubre la guitarra.
A la edad de 16 años va marcha de casa para estudiar en una ciudad vecina y basó sus años de adolescente tardío en el jazz y la música experimental.


Veure més de MotoBoy

Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796