Asvoff

Guanyador del certamen ASVOFF2012

a film by Gsus Lopez - Winner of Grand Prix ASVOFF Barcelona 2012 for Best Film

'EPHEMERAL NATURE'

the winner is!!! 

 Potser no coneixeu ASVOFF, festival de cinema dedicat a la moda celebrat a Barcelona aquest passat cap de setmana, concretament del 24 al 27 de Gener aprofitant la setmana de la moda a la capital Comtal, certamen que atorga el premi al millor "fashion film", de la mà de la indiscutible "guru" de la moda des dels 80 DIANE PARNET dissenyadora i una de les pioneres en el món blogger, festival organitzat partint de la bromadora participació i  influencia del seu bloc www.ashadedviewonfashion.com a principis de 2006 en la moda en general.Són molts els vídeos participants al certament, pro de guanyador només en pot haver un, i aquest és "Gsús López" (Jesús López) realitzador de Zamora, futura promesa estudiant   Fashion Media  al reconegut London College of Fashion.


Vols veure el guanyador?

visita la secció de vídeos aquí


Quizás no conocéis ASVOFF, festival de cine dedicado a la moda celebrado en Barcelona este pasado fin de semana, concretamente del 24 al 27 de Gener aprovechando la semana de la moda a la capital Condal, certamen que otorga el premio al mejor "fashion film", de la mano de la indiscutible "guru" de la moda desde los 80 DIANE PARNET diseñadora y una de las pioneras en el mundo blogger, festival organizado partiendo de la bromadora participación e influencia de su bloque www.ashadedviewonfashion.com a principios de 2006 en la moda en general.Son muchos los vídeos participantes al ciertamente, pro de ganador sólo puede haber uno, y este es "Gsús López" (Jesús López) realizador de Zamora, futura prometida estudiando Fashion Media en el reconocido London College of Fashion.

Quieres ver el ganador?
visita la sección de vídeos aquí

ASVOFF


Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796