Lola Gil

Una somiadora, com s'autodefineix aquesta artista nascuda l'any 1975, l'experiència com a tatuadora va ser incapaç d'omplir aquella necessitat de plasmar la seva veu blanca, cosa que ha aconseguit ara amb els seus raspalls, te la necessitat d'evocar a l'espectador aquells pensaments primaris i irracionals de la infantessa amb una clara plasticitat pictòrica, una artista naïve en tota regla... 

Una soñadora, como se autodefine esta artista nacida en 1975, la experiencia como tatuadora fue incapaz de llenar aquella necesidad de plasmar su voz blanca, cosa que ha conseguido ahora con sus cepillos, té la necesidad de evocar al espectador aquellos pensamientos primarios e irracionales de la infantessa con una clara plasticidad pictórica, una artista naïve en toda regla...


www.lolafineart.com/


Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796