080 BCNFashion 2012

Aquest cap de setmana passat vaig assistir com a  convidat al 080 Barcelona Fashion 2012, sempre he tingut molta curiositat per mourem entre bambolines, els concerts, els enllaços matrimonials, i encara més a les desfilades de moda, resulta força interessant, hi ha gent molt peculiar, bloguer's de tot tipus fent fotografies de qualsevol complement, mirant així de captar possibles ressorgiments de tendències passades o per venir. 
Arribar-hi va ser una mica complicat(qui em coneix sap per què..),un cop allà vaig veure tres carpes d'alumini que em recordaven a vells hangars d'avions, transportant-me a un ambient únic i molt escaient per la situació, recordant-me a la "belle époque" m'imaginava tota aquella gent elegant amb els vestits en mig del poder feudalista de la ciutat comtal, una plaça pensada per a torneigs convertida en la central de la moda sis segles mes tard, les carpes acollien tot tipus de serveis per fer sentir als convidats de allò més bé, perruqueria, Muke up, heineken i el meu preferit l'estand de la casa Bacardi, gran servei per ajudar a mitigar el fred de Barcelona en ple gener entre desfilada i desfilada.Concretament vaig assistir a les desfilades de Toni Francesc, Krizia Robustela, Manuel Bolaño (premi080 2011), l'entrega del premi 2012 Alexis Reyna i Desigual l'última desfilada de la jornada. 

 

 Podeu veure les fotos i opinions aquí.

 080

Presentem la novena edició del 080 BARCELONA FASHION.

Els objectius del 080 Barcelona Fashion, són els de convertir Barcelona i Catalunya en el referent de creativitat, innovació, generació i projecció del disseny en el sector de la moda, en el sentit més ampli de la paraula.

Catalunya i la ciutat de Barcelona tenen des de fa segles, una llarga tradició dins del món tèxtil i la realitat actual ens permet parlar d’una consolidació del disseny amb un segell diferenciador, en els diferents àmbits de la moda, com són la producció, distribució i venda dels productes, així com la promoció.

Aquesta és l’aposta del nou govern de la Generalitat de Catalunya, un govern que creu en les empreses i en facilitar-les una plataforma de projecció internacional.

La moda, com bé sabem, és cultura i es viu intensament en la ciutat de Barcelona.

És, per aquest motiu, que en aquesta edició s’ha volgut donar un dels millors marcs que pot oferir la ciutat. En el cor del barri gòtic, en el Palau del Rei, és on tindrà lloc l’explosió de creativitat i noves tendències ofertes al món sencer.

Un conjunt de cinc edificis majestuosos acolliran als dissenyadors i les seves propostes i, permetrà visualitzar les noves tendències i, així gaudir de quatre dies, durant els quals la ciutat de Barcelona viurà, de nou, la moda amb la màxima intensitat.
Segons l'organització 080 

 
Fotografies desfilada aquí     


                           TONI FRANCESC:      AETERNUS

 

“Un reflex de llum on abans hi havia una foscor eterna. Records d’infantesa que apareixen i s’esvaeixen subtilment. Memòries que se’ns queden a dins per sempre.”

Toni Francesc, per a la Tardor-Hivern 2012-2013, necessita els seus records i experiències per seguir creixent amb il·lusió.

La col·lecció “Aeternus” s’inspira en mansions abandonades i en jardins secrets plens de memòries. Recupera objectes de bellesa clàssica i velles joguines polsegoses pel pas del temps que tots nosaltres desem a les golfes.

Sentim nostàlgia pels bons moments, els primers amors, les velles amistats, els petits secrets que interioritzem eternament i perseguim sentiments positius.

 


KRIZIA ROBUSTELLA:QUACK QUACK BOOM BOOM


HOME / DONA

 

A fora, fosc com la gola d'un llop, deu sota zero, tio, estic totalment glaçat;
la meva edat se m’apropa sigil·losament, i el noi que sóc se sent vell.
Però quan el cel s’il·lumina, el negre es converteix en blau;
el meu cor batega una mica més de pressa, la meva energia i la meva força es renoven.
Aleshores veig els ànecs en la distància, enlairant-se per fer el seu vol matinal;
ja no sento el fred, mentre segueixo els ànecs amb la mirada.

 


MANUEL BOLAÑO:

UN MILLÓN DE PROMESAS, UN MILLÓN DE CICATRICES

UN  MILIÓ DE PROMESES, UN MILIÓ DE CICATRIUS

Minuts de decadència en els buits de la teva felicitat. Dir no al plaer, devorar els justos, crear cicatrius en jardins d’esperança. No hi ha gaires coses per estimar, massa cansat per odiar avui, sento el buit, sento el minut que neix i que ja comença a morir. El que tremola, el que tem, el que pateix és l’únic que necessita un milió de cicatrius. Adoraria rendir-me, adoraria viure aquesta mentida. Salutacions d’un home mort.

 DESIGUAL

Desigual presenta RAINBOW, la nova col·lecció Tardor/Hivern 2012. És una gota d’aigua travessada per un raig de llum. És l’esperit Desigual esclatant en mil colors!
Desigual es caracteritza pels seus dissenys diferenciats, optimistes i plens de color.
La firma va iniciar la seva activitat sota el lema ‘Desigual, no es lo mismo’ el 1984. En els últims anys la companyia ha registrat un creixement sostingut superior al 50% anual i compta amb una plantilla formada per més de 3.000 persones de 83 nacionalitats diferents.
Vestim persones, no cossos. La nostra roba convida a viure la vida al màxim i és plena de missatges. Vol inspirar qui la porta i també qui la mira. Amb les nostres peces, volem transmetre el missatge que hi ha sempre una opció diferent, positiva i divertida: l’experiència Desigual... No és el mateix.


080 BCNFashion 2012

Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796