workshop 2011


                                                   Workshop

Aquest cop preparem una sessió una mica més especial.coneixerem l'experiència de viure en una casa senyorial modernista de principis de segle, una sessió inspirada pel steampunk més anglès, una forma de saber com haguessin sigut les coses en una vida no tant lineal i senzilla com la de la era consumista.  si voleu saber més cliqueu al link de l'esdeveniment...

De la mà de dues marques tan emblemàtiques com noa noa i blue Doll pel que fa la manufacturació artesana amb les seves línies més modernistes hem  creat un projecte d'allò més contextual gracies a la localització, una casa modernista de principis de segle XX. 
 


Workshop

Este vez preparamos una sesión algo más especial, conoceremos la experiencia de vivir en una casa señorial modernista de principios de siglo, una sesión inspirada por el steampunk más inglés, una forma de saber como hubieran sido las cosas en una vida no tan lineal y sencilla como la de la era consumista, si queréis saber más clicáis al link del acontecimiento...
De la mano de dos marcas tan emblemáticas como NoaNoa y BlueDoll por el que hace la manufacturació artesana con sus líneas más modernistas hemos creado un proyecto de lo más contextual gracies a la localización, una casa modernista de principios de siglo XX. 


                                                   Workshop

Aquest cop preparem una sessió una mica més especial.coneixerem l'experiència de viure en una casa senyorial modernista de principis de segle, una sessió inspirada pel steampunk més anglès, una forma de saber com haguessin sigut les coses en una vida no tant lineal i senzilla com la de la era consumista.  si voleu saber més cliqueu al link de l'esdeveniment...

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796