Françoise Nelly

Françoise Nelly

 


Obro el facee....com cada dia m'arriben invitacions a festis d'antros xungos, algú que s'ha perdut i ha decidit afegir-se d'amic, un aficionat a la fotografia que vol tindre'm com a amic, una noia que vols fer-se sessions gratis, ara n'hi diuen tfdp "time for digital pic" tindrà nassos la cosa! 

- soy mu xula i por mi cara bonita quiero que me hagas una sêsion gratis...soy toa una profesioná, he echo fotos con todos estos.-


Quin diumenge de merda.....pro alguna cosa em crida, a baix! a la dreta..una forma de colors estridents ! que es, qui és!¿? He quedat perplex al mirar la composició cromàtica d'aquest francès,amb una gran feina expressiva de colors dotats duna energia vital, acompanyant amb uns traços sensuals unes mirades decidides.No puc entendre la capacitat d'algunes persones a l'hora de dotar de color les seves obres, no tinc aquesta virtut. 

 

 

 

    Françoise Nelly        

Abro el facee....como cada día me llegan invitaciones a festis de antros xungos, alguien que se ha perdido y ha decidido añadirse de amigo, un forofo a la fotografía que quiere tener'm como amigo, una chica que quieres hacerse sesiones gratis, ahora dicen tfdp "time for digital pico" tendrá narices la cosa! Quieres ver que me sorprendió más? mira mira!! 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796