LEVI'S

Levi Strauss & Co va ser la primera companyia en la història a produir pantalons vaquers. 

La marca Denim per excelencia

Levi Strauss & Co va ser la primera companyia en la història a produir pantalons vaquers. En 1872, Jacob Davis, un sastre nascut en el si d'una família jueva de Riga, qui li comprava regularment peces a Levi, li va comunicar a aquest l'inconvenient que presentaven els seus pantalons: les butxaques es descosien fàcilment amb el dur treball de la mina. Tots dos van trobar una possible solució: reforçar les cantonades de les butxaques amb reblons. Li suggereix que junts sol·licitin la patent del procés i el 20 de maig de 1873 arriba la concessió d'aquesta i de la marca registrada d'EUA Així naixia oficialment els primers pantalons reblats de Levi´s i s'inicia la producció de la peça de vestir més fabricada de tots els temps: el jean o vaquers.

Levi¡s.com


Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796