Gerard Molón

Des de sempre la moda ha sigut un clar reflex de la societat en la que vivim, ideologies polítiques, creences religioses, gustos musicals, són moltes les raons que porten al ser humà a reflectir el seu ego interior en una indumentària concreta, ja sigui per destacar com per sentir-se integrat en un col·lectiu minoritari i identitari amb un mateix, la moda és colpidora visual-ment parlant a part de irònicament frívola per això és un art i no és d'estranyar que cada dia tingui més adeptes que volent-ho o no, cada cop reben més atenció dels principals creadors d'aquesta, cada cop són més i més joves els adeptes aquest art, l'altre dia vaig reunir-me amb un d'aquests joves que aconsegueixen aprofitar-se d'aquest sistema per poder projectar el seu propi jo identitari a través del seu bloc i la seva imatge més creativa i eclèctica a l'hora de vestir, tota una promesa de l'etilisme i l'art visual. 

 

http://gerardsreal.blogspot.com/

Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796