Larry Clark

           Larry Clark

(nascut el 19 de gener de 1943 en Tulsa, Oklahoma) és un fotògraf i director de cinema nord-americà. Va començar treballant amb fotografies en blanc i negre. Després de sortir de l'escola, va estar dos anys a Vietnam.
Després de publicar alguns llibres de fotografia, inclosos Tulsa i Teenage Lust, va conèixer a un jove escriptor anomenat Harmony Korine a Nova York. Junts van treballar en el llibret de la pel·lícula Kids, la seva polèmica òpera primera.
Els temes més tractats en les seves pel·lícules són la violència juvenil, el z"kateboarding", les drogues i el sexe casual. En diverses entrevistes, Clark ha declarat que aquests tòpics van ser viscuts per ell mateix en la seva joventut. Les seves pel·lícules són fetes de forma directa, amb una fotografia crua i simple, d'un to realista. Destacats directors, tals com Gus Van Sant i Martin Scorsese han admirat el treball de Clark, sobretot en la seva primera etapa al món de la fotografia.
Veure més.
http://es.wikipedia.org/wiki/Larry_Clark  


Larry Clark
(nacido el 19 de enero de 1943 en Tulsa, Oklahoma) es un fotógrafo y director de cine norteamericano. Empezó trabajando con fotografías en blanco y negro. Después de salir de la escuela, estuvo dos años en Vietnam.
Después de publicar algunos libros de fotografía, incluidos Tulsa y Teenage Lust, conoció en un joven escritor llamado Harmony Korine en Nueva York. Juntos trabajaron en el libreto de la película Kids, su polémica ópera primera.
Los temas más tratados en sus películas son la violencia juvenil, el z"kateboarding", las drogas y el sexo casual. En varias entrevistas, *Clark ha declarado que estos tópicos fueron vividos por él mismo en su juventud. Sus películas son hechos de forma directa, con una fotografía cruda y simple, de un tono realista. Destacados directores, tales como *Gus Van Santo y Martin Scorsese han admirado el trabajo de *Clark, sobre todo en su primera etapa en el mundo de la fotografía.
Ver mas.
http://es.wikipedia.org/wiki/Larry_Clark  


Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796