The XX

The xx és un trio de Londres format per Romy Madley Croft (veu i guitarra), Oliver Sim (veu, baix), i Jamie Smith (En la seva formació original també ho integrava Baria Qureshi que s'encarregava dels teclats i guitarra, no obstant això va deixar la banda per motius personals)
Units per un amor comú a la foscor, als sons de les guitarres vuitanteres  i al R&B Americà, el so únic de The xx es correspon d'una banda amb influències musicals de la qual inclouen des de Aaliyah fins a Cocorosie, Rihanna a The Guareixi, Missy Elliott a The Chromatics o des de Mariah Carey a Pixies.

es un trío de Londres formado por Romy Madley Croft (voz y guitarra), Oliver Sim (voz, bajo), y Jamie Smith (En su formación original también lo integraba Baria Qureshi que se encargaba de los teclados y guitarra, sin embargo dejó la banda por motivos personales)
Unidos por un amor común a la oscuridad, a los sonidos de las guitarras vuitanteres y al R&B Americano, el sonido único de The xx se corresponde por un lado con influencias musicales de la cual incluyen desde Aaliyah hasta Cocorosie, Rihanna a The Cure, Missy Elliott a The Chromatics o desde Mariah Carey a Pixies. 


Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796