Lana del rey

Elizabeth Grant (nascuda el 21 de juny 1986 en Lake Placid, Nova York), més coneguda pel seu nom artístic "Lana Del Rei", és cantant i compositora i cita a Britney Spears, Thomas Newman, Eminem i Bruce Springsteen com les seves influències musicals.


Edita els seus propis vídeos i la seva fama es deu totalment als «vídeos virals» generats per mitjà d`internet (Youtube principalment).

Elizabeth Grant (nacida el 21 de junio 1986 en Lake Placid, Nueva York), más conocida por su nombre artístico "Lana Del Rey", es cantante y compositora y cita a Britney Spears, Thomas Newman, Eminem y Bruce Springsteen como sus influencias musicales.

Edita sus propios vídeos y su fama se debe de totalmente a los «vídeos virales» generados por mediano d`internet (Youtube principalmente). 


Visita l'apartat de Lana del Rey aquí

Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796