atapat

Tenim un encàrrec, aquest cop es tracte de un negoci local, adaptar i rehabilitar un edifici de mitjans de segle 18, una nau o local comercial i esidencia, avui en centrarem en la rehabilitació del local comercial, ens trobem en un local amb una nau principal fosca i de gran altura, gairebé 6 metres d'amplada per 7 d'alçada, les peticions del client són adaptar el local per ubicar-hi un restaurant de tapes.

Tenemos un encargo, esta vez se trata de un negocio local, adaptar y rehabilitar un edificio de mediados de siglo 18, una nave o local comercial y residencia, hoy centraremos en la rehabilitación del local comercial, nos encontramos en un local con una nave principal oscuridad y de gran altura, casi 6 metros de anchura por 7 de altura, las peticiones del cliente son adaptar el local para situar un restaurante de tapas.

aTAPAt

Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796