Gotye

Wouter DeBacker (nascut el 21 de Maig de 1980, en Bruixes, Bèlgica), més conegut pel seu nom d'escenari Gotye, és un cantautor guanyador de l'ÀRIA Award . Nascut a Bèlgica però radicat a la ciutat de Melbourne, Austràlia, Gotye ha llançat dos discos d'estudi independents i un de remixs compost per barreges de temes dels seus dos primers discos. 

Wouter DeBacker (nacido el 21 de Mayo de 1980, en Brujas, Bélgica), más conocido por su nombre de escenario Gotye, es un cantautor ganador del ARIA Award . Nacido en Bélgica pero radicado en la ciudad de Melbourne, Australia, Gotye ha lanzado dos discos de estudio independientes y uno de remixes compuesto por mezclas de temas de sus dos primeros discos. 


Coneix a l'artista :aquí 
Conoce a la artista: aquí 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796