¿qui va matar el cotxe elèctric?

El Documental indaga en la breu història (o «ressorgir») dels cotxes elèctrics que tímidament van començar a deixar-se veure per les carreteres de Califòrnia a mitjan 90. El motiu principal de la seva engegada va ser la crisi de contaminació atmosférica d'aquell estat en 1990 i que va donar origen a una ordre per impulsar la comercialització de vehicles no contaminants (ZEV, «Zero Emission Vehicles») que havien de suposar el 10% de tots els cotxes venuts en 2003 en aquell estat. No utilitzaven ni una gota de combustible –no directament. Però aquells cotxes (de nou i la història es repeteix) no ho van aconseguir: uns pocs anys després els EV1 de GM (Vehicles Elèctrics) van deixar de desenvolupar-se; els que ja hi havia circulant van ser retirats i destruïts, així com que els punts de recarrega que s'havien instal·lat al llarg de tot l'estat.

El Documental indaga en la breve historia (o «resurgir») de los coches eléctricos que tímidamente empezaron a dejarse ver por las carreteras de California a mediados de los 90. El motivo principal de su puesta en marcha fue la crisis de contaminación atmosférica de aquel estado en 1990 y que dio origen a una orden para impulsar la comercialización de vehículos no contaminantes (ZEV, «Zero Emission Vehicles») que debían suponer el 10% de todos los coches vendidos en 2003 en aquel estado. No utilizaban ni una gota de combustible –no directamente. Pero aquellos coches (de nuevo y la historia se repite) no lo consiguieron: unos pocos años después los EV1 de GM (Vehículos Eléctricos) dejaron de desarrollarse; los que ya había circulando fueron retirados y destruidos, así como que los puntos de recarga que se habían instalado a lo largo de todo el estado.

text:http://vimeo.com/14735400

Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796