Pumped Up Kicks

Foster the People és una banda nord-americana de teen-indie i pop formada a Los Angeles, Califòrnia, en el 2009. La banda aquesta composta per: Mark Foster (veu, teclats, piano, sintetitzadors, guitarra, programació, percussió), Mark Pontius (bateria i percussió addicional), i Cubbie Fink (baix i cors). 

Mark Foster originalment va cridar a la seva banda «Foster & People», però la gent va escoltar malament com «Foster the People». Finalment el nom es quedo per que sonava com «Cuida de la gent» o «fer alguna cosa per la gent», a causa que les seves primeres presentacions van ser per a obres de caritat. 

La banda és coneguda per la seva cançó *Pumped Up Kicks», que va aconseguir el número u en el Billboard Alternative Songs i número 3 en el recompte cançons de rock i el número 18 en el Billboard Hot 100.   

 

Foster the People es una banda estadounidense de teen-indie y pop formada en Los Ángeles, California, en el 2009. La banda esta compuesta por: Mark Foster (voz, teclados, piano, sintetizadores, guitarra, programación, percusión), Mark Pontius (batería y percusión adicional), y Cubbie Fink (bajo y coros). 
Mark Foster originalmente llamó a su banda «Foster & People», pero la gente escuchó mal como «Foster the People». Finalmente el nombre se quedo por que sonaba como «Cuida de la gente» o «hacer algo por la gente», debido a que sus primeras presentaciones fueron para obras de caridad. 
La banda es conocida por su canción «Pumped Up Kicks», que alcanzó el número uno en el Billboard Alternative Songs y número 3 en el recuento canciones de rock y el número 18 en el Billboard Hot 100.

 

LastFM
oficial web site 


Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796