pawel kuczynski


Artista Polonès nascut a Szczecin l'any 1976 s'especialitza en gràfic  a l'Acadèmia de Belles Arts de Poznan, guardonat amb el premi "Eryk" com a nova promesa de  la il·lustració l'any 2005 per l'associació de caricaturistes polonesa, molt a plogut des de llavors si contem que l'artista ha recol·lectant més de 90 premis en els últims anys, ha produït algunes obres brillants satírics i humorístics que provoquen, atractiu. Temes com  l'esclavitud, la cobdícia, el consumisme, la política, la contaminació, l'atletisme, la guerra, la pau, l'addicció, son el seu medi natural de reivindicació  ... Artista Polaco nacido a Szczecin en 1976 se especializa en gráfico a la Academia de Bellas artes de Poznan, galardonado con el premio "Eryk" como nueva prometida de la ilustración en 2005 por la asociación de caricaturistas polaca, mucho a llovido desde entonces si contamos que el artista ha recolectando más de 90 premios en los últimos años, ha producido algunas obras brillantes satíricos y humorísticos que provocan, atractivo. Temas como la esclavitud, la codicia, el consumismo, la política, la contaminación, el atletismo, la guerra, la paz, la adicción, sueño su medio natural de reivindicación ... 

pawel kuczynski

web del artista

Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796