Colors en serie (Tv3C)

Es pot parlar de cinema, arquitectura, història, gastronomia o música. Es pot parlar de mobiliari urbà o de mobiliari domèstic. De llegendes antigues o contemporànies que s'han format sobre aquell color. Es pot entrevistar un invident que explica la seva percepció d'un determinat color sense haver-lo vist mai, un daltònic que confón el color vermell amb el verd, o un cinestèsic que s'imagina els sons de colors. 

No hi ha mai normes ni seccions fixes. Cada capítol és un itinerari diferent depenent del que demani el color en si. També les bandes sonores i la veu en off tenen les característiques d'aquell color. 

La veu del vermell és profunda i sensual. La del blanc és innocent i neta. La del marró és gruixuda i rovellada. 

"Colors en sèrie" està realitzat, en bona part, per l'equip de programes com "Silenci?", "3r 3a" i "Afectes sonors". I vol ser un acostament contemporani en un nou llenguatge televisiu a un element indispensable de la nostra vida i la nostra cultura. 

"Colors en sèrie" consta de deu capítols de 20 minuts de durada. 
Cada capítol és un monogràfic sobre un color.
(fragment extret de la pàgina oficial del programa.)

pàgina oficial del programa    
per veure tots els capítols 


Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796