syntech music 70"

Goodbye Horses

Terr titanic


Q Lazzarus

Conegut com a estrella d'una sola nit, o d'un sol èxit, americà nascut el 1955 es donà a conèixer amb el seu tema " Goodbye Horses" reproduït en escenes de pel·lícules tant mítiques com "Philadelphia" o "el silenci dels anyell" o series tant famodes com pare de familiar" i "nip tuk" la lletra original es de William Garvey, que decidí remasteritzar-lo ampliant la durada i la qualitat adequant-lo a l'enorme acolliment l'any 1991 amb l'estrena del silenci dels anyells.

 conèixer  més de l'rtiste

Peter Schilling

Peter Schilling (nascut Pierre Michael Schilling el 28 de gener de 1956 a Stuttgart, Alemanya), les cançons del qual solien versar sobre temes de ciència-ficció, l'exploració espacial, o l'holocaust nuclear. Havia sorgit al costat del moviment musical de la «nova ona alemanya» («Neue Deutsche Welle») a principis dels anys 80.

 conèixer  més de l'rtiste


Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796