Stéphanie Sokolinski (Bordeus, 1986)

Stéphanie Sokolinski (Bordeus, 1986), coneguda pel seu nom artístic de SoKo és una cantant i actriu francesa. Va créixer en una família europea de l'Est. Es va fer coneguda a través de MySpace, retransmesa per un DJ danès, publicant I´ll kill her (2007) que va tenir molt èxit a Dinamarca. Avui també és coneguda a Austràlia, els Països Baixos, Bèlgica i Alemanya. La cançó "I' ll kill her" va aconseguir la decima primera possició en les enquestes a Bèlgica el 26 de gener de 2008 i va aconseguir el tercer lloc el 9 de febrer.
Ha participat en diverses pel·lícules (cinema i televisió) Mes Copines de Sylvie Ayme i Je suis parti de rien, una pel·lícula de Xavier *Giannoli, amb Gérar Depardieu i François Cluzet. I ella manté el seu veritable nom com a actriu. Però després d'haver acabat la seva esperada gira a Austràlia, SoKo va deixar de fer música i canvià el seu nom de myspace a "soko is dead" que indica la mort de la cantant. Ella ha enviat una carta a la pàgina oficial de fans explicant sobre l'assumpte ja que hi ha hagut molta confusió entre els seus seguidors sobre la seva aparent mort. Ha aclarit que aquesta viva (literalment) però ha decidit no fer més música de moment i tampoc llançar el seu esperat àlbum. Sobre aquest tema ella explica que "després d'haver acabat l'àlbum em vaig donar compte que sonava molt comercial i no com la meva banda de cotxera que tant amo" i va afegir: "és ben sabut sobre el meu odi al món comercial" però va assegurar "tal vegada d'aquí a uns anys alliberi l'àlbum".
Ara com ara SoKo viu entre "los Ángeles", New York, Seatle i més llocs d'Amèrica. 
És difícil saber el seu veritable parador.


Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796