Bon Iver

Bon Iver és un dels projectes musicals del cantautor nord-americà d'Indie folk Justin Vernon, que es va materialitzar l'any 2007. El nom ve del francès «bon hiver» («bon hivern»). Després de la dissolució del seu anterior grup DeYarmond Edison, Vernon, que va ser diagnosticat de mononucleosis, es va aïllar del món en el nord-oest de Wisconsin i va començar a escriure música.

es uno de los proyectos musicales del cantautor norteamericano de Indie folk Justin Vernon, que se materializó en 2007. El nombre viene del francés «buen hiver» (buen invierno»). Después de la disolución de su anterior grupo De Yarmond Edison, Vernon, que fue diagnosticado de mononucleosis, se aisló del mundo en el noroeste de Wisconsin y empezó a escribir música. 


Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796