Casey Neistat - BikeLanes

Som molts els que escollim la bicicleta per sortir pels carrers de les nostres ciutats abarrotades de vehicles , ja sigui per estalviar, per contaminar menys o simplement per fer esport, però el nostre sistema basat en l'or negre cada dia ens ho posa més difícil, aquí tenim una protesta de l'artista visual Casey Neistat, protesta motivada per les sancions cada cop més emergents dels nostres cossos de seguretat, recordem que no es tracta d'un fet puntual si no cada cop més a l'alça, Berlín es una de les capital europees amb el major parc mòbil de l'estat de les estrelles i un dels punts negres amb més col·lisions vehicle-bicicleta amb una mitja de 500 accidents diaris.

 

 

www.caseyneistat.com 

 


Somos muchos los que escogemos la bicicleta para salir por las calles de nuestras ciudades abarrotadas de vehículos , ya sea para ahorrar, para contaminar menos o simplemente para hacer deporte, pero nuestro sistema basado en el oro negro cada día nos lo pone más difícil, aquí tenemos una protesta de la artista visual Casey *Neistat, protesta motivada por las sanciones cada vez más emergentes de nuestros cuerpos de seguridad, recordamos que no se trata de un hecho puntual si no cada vez más a la alza, Berlín se una de las capital europeas con el mayor parque móvil del estado de las estrellas y uno de los puntos negros con más colisiones vehículo-bicicleta con una media de 500 accidentes diarios.www.caseyneistat.com

BikeLanes

Casey Neistat

Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796