H magazine


Dirigido y filmado por Albert Manau | albertmanau.es 
Sesión fotográfica de Marcela Patiño | marcelaphoto.tumblr.com 
Estilismo por Borja G. | borjage.tumblr.com 
Dirección de arte, hair&make up por Dani Moon | dani-moon.com 
Modelo: María Irisova @UNO Models BCN
Edición: Rodrigo Sala y Albert Manau @StartProMedia
startpromedia.com 

Música: Broken toy boy (VIcarious Bliss Remix) by Make the girl dance

 

Magazine....., a qualsevol cosa li diuen Magazine avui dia, de revistes hi ha moltes, de les tafaneres per la pelu o una tarda torrada a la platja, per anar al bany, per acabar abans en el bany, per després de fregar...però revistes d'aquelles que li treus profit  n'hi ha poques, i una d'elles és aquesta hmagazine, són molts els finals de mes que gratem i gratem la butxaca per tenir primers i abans que ningú aquest entre altres fantàstic magazine, potser no et serveixi per a un atac apocalíptic zombie però si per a la vida d'avui, tan despitat pel consumisme però tan retorçada de principis, la moda va i ve, diuen..., però els que escolleixen que es posarà la propera temporada ho tenen clar, que vols saber les últimes app o gadgets per el teu iPhone (android) doncs aquí t'assabentaràs d'una vegada a temps que és "estar a la moda", són els primers a veure i adonar-se del més punter, amb els millors professionals estatals i estrangers sempre a l'última, no es perden ni una festa de les capitals mundials, la música, la roba, les últimes tecnologies sempre van units i aquesta és una gran forma de presentar-les,  

Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796