Visual&Cow (SBD)

Fa molts dies que no publiquem al blog, i no és perquè estiguem parats, si no per la gran demanda de projectes que tenim a dies de avui, per un costat el nou estudi on situarem un gran plató amb ciclorama, un plató de producte amés d'una zona diàfana de coworking que ben aviat obriremVisual&Cow.

 

Visual&Cow neix amb la voluntat de permetre a tots aquells professionalsnecessitats d'espai per crear, puguin cobrir aquesta mancança dins un ambient detreball únic. 

Un sistema innovador de treballar amb el que, amés de cobrir unes necessitats bàsiques es conviu amb altres professionals multi-disciplina'ls.

ets dissenyadorarquitecteil·lustradorfotògraf o freelance d'alguna altre disciplina i busques un lloc on treballar sense deixar-te el sou, en unes instal·lacions dignes i al teu abast...a VisualCow t'oferim la millor opció per no dir l'única on trobaràs tot el que necessites per tirar el teu projecte endavant, despatx aclimatat , zones de reunió, wifi a 50mg/s, pàrquing per a tu o el teu client, plató de fotografia i vídeo...
Què més pots demanar?

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796