Crowdfunding per a Visual&Cow


Quan a Visual&Cow parlem del nostre projecte, diem "nostre" perquè és de tots, sense la col·laboració ,ànims i suport dels nostres mecenes hages sigut molt més difícil d'emprendre. 

www.lemonfruits.com/en/visualCow  

 

obrert el procés de crowdfunding

Com tots deveu saber el "Crowdfunding" és un sistema cada cop més estès  per tal de facilitar l'efectiu de crèdit a les Pimes, en poques paraules, seria una prevenda dels productes o serveis de l'empresa evitant així un benefici de les entitats bancàries.  

com els nostres serveis són limitats, posem a disposició dels nostres mecenes, activitats i serveis que donen els nostres "coworkers" col·laboradors d'una manera particular, de totes maneres posem a més a la vostre disposició una entitat des de on  podreu fer efectiva la vostra col·laboració.

www.visualcow.jimdo.com/mecenes/mecenatge/ 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796