BRIGHThunter III

"Dídac Sabatés (si és així com em dic), és un dels candidats a recollir el testimoni de Berta Pfirsich i Alina Lakistch i esdevenir el nostre BRIGHThunter III"


Així comença la meva presentació a Brighthunterlll el consurs que llença cada temporada Lamono (@lamonomagazine) magazine cultural per excelencia, fidel a les seves conviccions tot i els temps dificils, molt hem descovert gracies aquest petita edició atrapats amb tanta qualitat i disseny vanguardista, podeu veure més d'aquesta petita joya pots seguir-la issuu.com/lamonomagazine

 "Això és el que ens explica sobre ell:"Sóc Dídac vaig néixer a prop de Barcelona, vaig estudiar dibuix a Joso i escultura a Massana, els últims anys els vaig centrar en l'exploració fotogràfica, ex docent amb àmplies ulleres, sempre he estat a prop de la música com a productor i Dj o simplement com descerebrat i acompanyat per la moda desfilant des de ben jove, amb centenars d'anècdotes i aventures, per exemple viure seguint els firaires en una tenda de campanya durant tres mesos per les platges de la costa mediterrània o dormint en antics navilis de la guàrdia costanera Sweca convertit en una mena de atol de científics i mecenes una mica inquietants. Els idiomes no són una de les meves virtuts però si la "señaleptica", amb senyals ens entenem tots encara que no sempre bé ".Si us agrada el que veieu i creieu que reuneix les qualitats necessàries per ser nostr @ Brighthunter III, només heu de donar-li al like i posar el vostre granet de sorra perquè el vostre favorit sigui l'elegit i acompanyi lamono a viure una experiència única a Berlín , amb totes les despeses pagades, a la fira europea més gran de moda, skate, art i tendències urbanes, el Bright Trade Show"

Vota per mi a la pestaña like de facebook que hi trobaràs dins de l'enllaç  


Escribir comentario

Comentarios: 0

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796