Dídac SZ

CAT

      
Dídac S.Z Nascut un 9 d'octubre de l'any 1981 a la ciutat de Sabadell, fill d'una família treballadora en el món del disseny i la decoració. Amb formació bàsica, atret per la manipulació de la fusta i creativitat en el entorn, decideix treballar de ben jove a la fusteria familiar. Degut a la mecanització exigida del mercat i seduït per les arts i manipulació de la forma entra a treballar en un petit consultori ortopèdic, on caracteritzaria la pròpia personalitat i obra de l'artista. 

Entrà a l'escola Massana buscant experimentació amb el volum i el dibuix, formant-se en l'art de l'escultura, decideix reprendre el seu camí com autodidacte, deixant-se portar per altres formats artístics, la pintura, el disseny gràfic, la fotografia o l'interiorisme mes eclèctic i minimalista, polifacètic artista arribant a tocar diferents formats, com l'escenografia i la música on portà a terme multitud d'espectacles en sales tan reconegudes com la Paloma i participant amb grups reconeguts com SpunnyBar, Belgrado, ciclic, ciclik i the Roxy music club...

 

Cofundador del grup Subsol(2008) fundació d'origen a Castellar del Vallés com ha alternativa juvenil, on s'hi practicaven arts escèniques, musicals, pictòriques, com a centre sociocultural, estudi musical i cafeteria en cooperació amb diferents seus a paisos com Itàlia, Holanda o França.

 

2012 fou un any de canvis, motivat per la evolució del mercat i de les noves tecnologies decideix ampliar coneixements formant-se en un doble grau d'arquitectura efímera i P.I.D.O. (projecció i direcció d'obres de decoració) que el dugué a col·laborar amb empreses tant reconegudes com; Natura bissé, Jovi, Astor o Banc Sabadell entre altres.

 

 

 

 

 


Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796