AtapaT

Tenim un encàrrec, aquest cop es tracte de un negoci local, adaptar i rehabilitar un edifici de mitjans de segle 18, una nau o local comercial i una residencia, avui en centrarem en la rehabilitació del local comercial, ens trobem en un local amb una nau principal fosca i de gran altura, gairebé 6 metres d'amplada per 7 d'alçada, les peticions del client són adaptar el local per ubicar-hi un restaurant de tapes, un projecte diàfan i amb un clar dinamisme, un lloc de pas i una zona on poder seure tranquil·lament per degustar els aliment que preparem i poder parlar, evidentment necessitem diferents estances.

Treien partit a la segona planta ja existent dins la nau, decidim conservar-la, aprofitant les escales i la rampa que facilitaven les tasques de l'antiga bodega, respectem la planta de l'edifici excepte la part mes profunda, on obrirem un cel obert, per donar mes claredat i aprofitar la llum diürna, mirant de crear calidesa al personal i la clientela del local hem decidit fer servir uns vells taulons de fusta tractats, ambientant-lo així d'un caràcter industrial, remarcant la verticalitat mirant de respectar la profunditat del local.  

 

 

Tenemos un encargo, esta vez se trata de un negocio local, adaptar y rehabilitar un edificio de mediados de siglo 18, una nave o local comercial y una residencia, hoy centraremos en la rehabilitación del local comercial, nos encontramos en un local con una nave principal oscuridad y de gran altura, casi 6 metros de anchura por 7 de altura, las peticiones del cliente son adaptar el local para situar un restaurante de tapas, un proyecto diáfano y con un claro dinamismo, un lugar de paso y una zona donde poder sentar tranquilamente para degustar los alimento que preparamos y poder hablar, evidentemente necesitamos diferentes aposentos.

 

Aprovechando la segunda planta ya existente dentro de la nave, decidimos conservarla, aprovechando las escaleras y la rampa que facilitaban las tareas de la antigua bodega, respetamos la planta del edificio excepto la parte mas profunda, donde abriremos un cielo abierto, para dar mas claridad y aprovechar la luz diurna, mirando de crear calidez al personal y la clientela del local hemos decidido usar unos viejos tablones de madera tratados, ambientándolo así de un carácter industrial, remarcando la verticalidad mirando de respetar la profundidad del local. 

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796