Ara feia dies que no escrivia cap post relacionat amb les rehabilitacions, i no ha sigut per falta de feines, tot el contrari, he estat molt ocupat preparant-ne de nous..Cada cop són més les oficines i naus industrials que queden desfasades tant sigui per l'antiguitat o per les des-ubicacions de les zones industrials en pro a les zones urbanes, aquest fet, relacionat amb l'època econòmica actual, prioritza la ràpida reutilització del lloc contra els costosos recursos de tirar un edifici a terra per a construir-ne un altre. 

Aquí tenim una mostra del que parlem avui, rehabilitacions adequades a l'entorn, o reciclatge de les zones industrials, altre ment conegudes com a "loft" per les seves gran superfícies i clara conceptualització amb el món industrial , en aquest projecte trobem unes oficines d'una vella nau industrial adaptades per encabir-hi un grup de vivendes, segons les necessitats dels demandants,  en podem trobar, de molt grans, parlem de 350 metres quadrats  a més econòmiques sota els 150 metres quadrats.  

les oficines d'una antiga fileteria han quedat obsoletes i els antics amos volen restaurar-la per encabir-hi unes vivendes.

les oficines d'aire modernista modest han patit poques modificacions, tret del canvi dels aïllaments, canviant les antigues finestres de ferro per nous dispositius de p.v.c. molt més aïllants degut a la doble làmina de vidre i als aïllaments poc conductors.

l'antiga terrassa de l'edifici ha sigut habilitada com a central termo-solar, retornant el cost energètic a la xarxa.  

l'antic dipòsit d'aigües ha sigut habilitat com a centre lúdic per als veïns, dotant-los d'una segona piscina comunicada amb la primera situada a la plata baixa. 

Piscina principal, sota d'ella es situa el centre de recollida d'aigua de pluja, depuració i potabilització per a l'ús lúdic, des d'on s'ompliran les piscines principal i superior.

el magatzem per exportació ara es una zona de garatge i un altre de trasters, en aquesta zona hi ha una de les obres més importants, degut a la eliminació de dues columnes per tal de permetre el pas rodat de vehicles.

les oficines orientades direcció est amb unes grans finestres rere  asseguren una bona climatització tot l'any amés d'unes magnífiques vistes.  


Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796