Punkt und Ende

ferro.

35cm x35cm x37cm 750€Concepte de metall molt pesat, creant una figura completament tancada podem destacar aquest qualitat de duresa i gran pes. 

L'esfera, en simbologia de l'ésser. 

El cercle, la línia infinita. 

L'arc, unió entre dos punts.

La esfera modificada en simbologia del ser amb un principi i una fi units per un arc, el principi i el final del ser units en be de l'home. Aquesta obra es destinada a l'aire lliure, amb unes mesures final de 20 metres de diàmetre i 10 d'alçada, remarcant el seu exorbitant pes, com el pes del ser per a l'home, i protegint-ho de l'hostilitat de la natura sota l'arcada. 

A l'ésser de ferro es tracta d'una peça efímera i que només el temps esborrarà.Ser, Saber, Morir  

 

"Brau"

50cm x 35cm x 30cm  450€ 


El brau, animal d'una gran simbologia per la seva força, utilitzada per llaurar les terres, adjudicat com a símbol de la fertilitat i bravesa.

El treball de la peça oberta implica a més de la dificultat de manipulació del ferro la necessitat de crear un diàleg entre el ferro la tècnica de treball i l'escenografia de la peça en si.


Els acabats en una peça són fonamentals per a la comprensió d'una obra, en aquest cas les marques de la manipulació són part d'expressió d'aquesta, els cops cap a l'exterior de la peça fan destacar la força del brau.


VOLADORES


Cuir cosit i trenat. 

136 cm X 40 cm X 7cm Col·lecció privada

Un objecte que serveix per fer mal o caçar, una eina per fer mal és modificada i adulterada per canviar d'utilitat, però no de concepte, agafar, atrapar i ser tirat, una fona o "voladores" que han estat modificades per abraçar, per llençar un sentiment a distància i així poder exterioritzar els sentiments que tant ens costa treure de dins.

  


Memorandum


Memorandum

Recordatori, de la mateixa manera que els faraons egipcis, Helmut s’emporta a l’altre vida, a una vida reservada per als genis, els mestres, com un dels grans,  passant a la historia.

Un àlbum, un catàleg on ho recull tot, un tot l’envolta i el protegeix, com si continués escrivint la seva pròpia historia 

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796