Prèviament, abans de demanar una sessió fotogràfica s'ha de saber perquè es vol, és a dir! quin és l'objectiu d'aquesta sessió, retrat personal, sessió per book, sessió comercial, hi ha un gran ventall de possibilitats a disposar.

Presa la decisió cal pensar quin caràcter requereix aquest encàrrec , dramàtic, suspens, alegre, si es vol suggerent, eròtic. 

Una vegada preses aquestes decisions, mitjançant el formulari , concerteu una cita amb el vostre nom, edat, ciutat i el dia que us va bé quedar per tenir una reunió i poder parlar més detalladament , jo, agraït respondré el vostre correu amb el lloc i horari de la possible reunió, esperant la vostra confirmació, en aquesta reunió concretarem com, on i quan es farà, formalitzant el contracte i reservant el dia mitjançant una paga i senyal.Moltes gràcies. 

 

Important saber qué..
· Les sessions es realitzen amb un col·laborador com a màxim, no s'admeten visites (poden acompanyar, però queden restringides a plató o escenari ).

· L'assistència ha de ser puntual (la falta de puntualitat pot ser causa de la pèrdua de la paga i senyal).

· En cas d'utilitzar un mateix la seva roba cal tenir disposats els conjunts, per agilitzar els canvis de vestuari i tenir clar quin i on s'usarà.

· Maquillatge, tema molt personal, la majoria d'homes no els fa falta i a les dones/noies definir i marcar.

· Perruqueria, molt important contextualitzar un pentinat per a cada peça, quants més pentinats millor.

· La higiene, és cosa de cadascun, cabell, selles, bigotis, barbetes, aixelles, engonals, ungles, cal tenir en compte segons el tipus de sessió que es vol fer quina imatge es vol donar.
Moltes gràcies.  

Didac@dsz.es
Dsz.photograph@gmail.com
+34 622914796